Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAflivning af kæledyr


Vi hjælper dig med den svære beslutning

Det sværeste ved at have dyr er oftest, at man en dag skal sige farvel til dem igen. Det kan være en rigtig svær beslutning at finde ud af, hvornår tiden er inde til at sige farvel. Hvornår er dyrets liv ikke værdigt mere? Oftest er det noget vi dyrlæger finder ud af i samspil med jer ejere, idet vi vurderer dyrets sundhedsmæssige tilstand og sammenholder det med, hvordan dyret opfører sig og har det i hjemmet.

Vi tilbyder aflivning af hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle.

Procedure

Selve aflivningen foregår på en rolig og smertefri måde. Først får dyret en bedøvelse. Det bliver givet som et lille stik i musklen i låret, og efter ca. 5-10 minutter falder dyret stille og roligt i søvn. Enkelte kan få kvalme (oftest katte) og evt. kaste op. Når dyret er bedøvet, får det en sprøjte med stærkt bedøvende medicin direkte ind i en blodåre på forbenet. Dette gør, at dyret får så høj en koncentration af bedøvelsesmiddel, at det lige så stille sover ind.

Du kan selv vælge de fysiske rammer for aflivningen. De fleste vælger at komme til klinikken, men vi kommer også gerne ud i hjemmet. Desuden skal man også overveje, om man vil have sit dyr kremeret. De fleste vælger en almindelig kremering, men der også mulighed for at dyret kan komme i forskellige typer urner, samt at asken kan smeltes ind i et smykke.

For pris på aflivning kontakt klinikken.

Ada's Kæledyrskrematorium

Har du taget stilling til, hvordan du vil sige farvel til dit kæledyr? Der kan være mange følelser involveret, når man skal sige farvel.

Anders Oxholm fra Ada's Kæledyrskrematorium fortæller her om nogle af mulighederne for at tage en mindeværdig afsked:

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Læs mere på adakrem.dk og tag stilling til, om dit kæledyr skal kremeres alene eller sammen med andre dyr.                

 

Ring til os Skriv til os