Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereHvad sigerne kunderne om Stenløse Dyreklinik?

Anmeldelser fra vores kunder

Lars Henning Ravn: Har været tilfreds kunde her i 25 år. 🌞👍🐕🐀🐁🐇🐲

Mariann Knudsen: Jeg er altid blevet mødt med smil og dygtighed, når jeg har været hos jer. Jeg føler min lille mops Alba er i gode hænder og I alle er virkelig kompetente til jeres job. Det samme gjaldt min datter, da hun kom hos jer med sin schæfer Hannibal. Hun er nu flyttet til Fyn og så er der jo lidt for langt til jeres konsultation. Tak for fin behandling som jeg anbefaler til alle, der har kæledyr. Venlig hilsen Mariann Værløse.

Mette Welander: Verdens bedste dyrelæger, har beholdt den efter vi flyttede, så vi køre gerne længere for at fortsætte med at bruge den. 🤗👌👌

Ingelise Boje: Det var en utrolig god oplevelse både for mig og Chivas. 

Jane Pointinger: Min primære årsag til høj score er, grundet særlig kompetent dyrlæge og veterinærsygeplejerske. Trygt og godt at komme et sted hvor vores dyr er i centrum med sundhedsfagligt kompetent personale, som er smilende og imødekommende, og hvor vi altid føler os på sikker grund ved evt. behandlinger af vores kat og hund.

Martin Kumini: Skulle bare have klippet Coopers negle, hvilket blev gjort med et smil og venlig dyrlæge 😉

Ricardo Cano: Meget venlige og man føler sig i gode hænder. 

Marianne Vittarp Holt: Mindre klinik hvor personalet kender mennesker og deres dyr og betjeningen derfor personlig

Carsten Parris: Sødt og venligt personale som man virkelig kan mærke at de brænder for det de gør - Superdejligt

Sara Elgaard: Meget professionelt og selv vores meget sky kat lod sig håndtere uden problemer

Heidi Schwartz: Den fantastiske service og det altid hjælpsomme og smilende personale gør, at vi til en hver tid vil anbefale Stenløse Dyreklinik til andre.

Susanne Lorenzen: Søde, kompetente medarbejdere. Giver sig god tid. 

Line Bjeverskov: Meget søde og kompetente mennesker og en klinik, hvor man kan mærke, at de holder af dyr og ønsker at hjælpe. 

Martin Jensen: Super professionelt! 

Maria Koch: Søde, imødekommende og meget kompetente.

Christian Milan: Altid imødekommen og hjælpsomme kun gode ord herfra

Stine Carstensen: Super søde og yderst kompetente dyrlæger og sygeplejersker til alle mine 3 dyr, med hver deres behov. Særligt 2 af mine ret sky dyr (hund og kat) sætter jeg stor pris på sød og god og tillidsfuld behandling i rolige omgivelser og med fuld forståelse for deres behov.

Heidi Holm: Fordi i var søde og ringe og spørge hvordan det gik efter en operation

Birgit Müller: Jeg har altid kun haft et godt indtryk af hele personalet, og mine dyr er altid blevet kompetent behandlet. 

Anders Skourup: Vi følte vi blev mødt af et personale som går utroligt meget op i at vores kat følte sig tryg og godt tilpas. Selve behandlingen var hurtig, professionel og vores kat blev helt rask igen. Vi har været meget glade for forløbet hos Stenløse Dyreklinik!

Lene Velschow: Altid super god behandling, meget dygtige og empatiske dyrlæger og personale i det hele taget. Min hund er glad for at komme hos jer. Jeg anbefaler jer vidt og bredt til alle :-) 

Anonym: Rar stemning og professionel behandling. Og der er god tid og omhu

Maria Hansen: At personalet var søde og professionelle og gode til at håndtere vores dyr. Desuden meget forstående personale, da vi havde glemt vores tid og kom 15 min for sent

Vibeke Mølgaard: Professionelle ansatte, altid klar og meget hjælpsomme. 

Ilse Kummerfeldt: Føler altid at man giver sig tid til at hjælpe med at finde ud af hvad der er galt og får en tid hos dyrlægen hurtigst muligt afhængig af hvad problemet er. Altid venligt og professionelt personale.

Sara Andersen: Fantastisk personale og super service. Man bliver taget alvorligt, når man kommer. 

Anonym: At personalet var søde og professionelle og gode til at håndtere vores dyr. Desuden meget forstående personale, da vi havde glemt vores tid og kom 15 min for sent

Lene Nilsson: Min franske bullerbasse får altid en god behandling og jeg får perfekt vejledning omkring hans allergi. Personalet er alle meget smilende og imødekommende og det sætter jeg stor pris på når jeg kommer hos jer.

Charlotte Schmidt: Stenløse Dyreklinik behandler deres patienter med lige dele ekspertise, professionalisme og omsorg - og deres menneske pårørende med empati og god formidling.

Eva Zachariassen: Altid venlige og imødekommende, og kompetente. Og fremfor alt er min hund tryg.

Christian Bysted: God service - man føler sig sikker på, at ens kæledyr er i trygge hænder.

Benny S.: Alle er meget imødekommende, fagligt professionelle og giver relevante gode råd. Klinikken kan absolut anbefales

Anonym: Vi for altid en tryg og professionel oplevelse vi kan varmt anbefale Stenløse Dyreklinik, med små samt store problemer 

Karina Jensen: Fordi i kan løse alle opgaver 

Dorthe Anbro: Min hund får altid en god og kærlig behandling til ham. Selv får jeg altid gode råd samt god forklaring om behandlingen. Vi vil altid komme hos jer og ligeledes altid anbefale andre at komme. Som note kan jeg fortælle at jeg er kommet hos Stenløse Dyreklinik siden 1975 med min første hund og altid været glad og tryk ved behandlingen uanset hvilken form det har været.

Birgitte Lundgaard: I virker meget fagligt kvalificerede. Man mødes altid af et smil og I tager jer tid til at ekspedere/lytte.

Jette Sanderhoff: Fin fin behandling. 

Dorthe Hansen: Pga. jeres faglighed. Både familie og kollegaer 

Mona Lindell: Der er afslappet ro på for min hund 

Uffe Wallenius: Super imødekommende personale, rigtig god oplevelse som alle de andre gange vi har været det nede

Villy Lillelund: En særdeles venlig og professionel modtagelse af personale og dyrlæge - jeg blev tryg med det samme og følte mig velkommen - tak for det!

Belinda Neil: Jeg oplever at I altid er meget professionelle, omsorgsfuld over for vores kæledyr og engageret. Det er rigtig rart. Man er tryg ved at komme hos jer.

Mette Welander: Føler os trykke med at få behandlet og tjekket vore hunde. Derfor køre vi gerne langt for at beholde vores dyrelæge

June Fremmich: Venlig og kompetent hjælp og vejledning.

Birgitte Ahlberg: Mine dyr og jeg bliver altid mødt professionelt og med venlighed. Jeg føler mig tryg hos jer og bliver altid taget alvorligt. Og jeg oplever, at I altid er ærlige.

Pernille La Fontaine: Mine dyr og jeg bliver altid mødt professionelt og med venlighed. Jeg føler mig tryg hos jer og bliver altid taget alvorligt. Og jeg oplever, at I altid er ærlige.

Sandra Marquardt: God og professionel vejledning

Helle Mondrup: Professionel vejledning, venlig tone og god opfølgning 

Vivi Jensen: Fordi i altid er smilene og tager jer rigtig god tid med vores hund Timon, som altid glad for at komme her ned 

Hanne Birkhøj: Bedste dyrlæger jeg nogensinde har haft. Altid søde og rare og man bliver modtaget med et smil. Min hund er altid tryg når vi går ind ad døren.

Susan Henriksen: Professionelt personale - lige fra receptionist til dyrlæger mm. Samtidig føler man sig velkommen og at man kommer til et engageret personale der har dyrene i fokus.

Frank Eklander: I giver en fantastisk service, og i giver jer tid til kunderne. 

Henrik Ørum: Kompetent og faglig dygtighed samt god service.

Mette Haagensen: Vi har brugt Stenløse Dyreklinik (både med forrige og nuværende ejere) gennem 30 år (lidt on and off p.g.a. flytninger); primært til katte. Vi har altid været meget tilfredse :) Priserne er (måske?) i den lidt højere ende, men det er ok, når man føler sig i trygge hænder :)

Ulla Jørgensen: Jeg har igennem rigtig mange år været kunde hos jer med marsvin og hund og altid fået en super behandling, super service og er meget tryg ved Stenløse Dyreklinik, ikke kun i forbindelse med indgreb, men også i forhold til råd og vejledning. Hilsen Ulla Jørgensen.

Suzan Britt Nielsen: Det var en god oplevelse for mig, hvor jeg oplevede at fokus var på mine katte og jeg føler de er i trygge hænder.

Lis og John Madsen: Super håndtering, tid, ro, god, professionel vejledning og behandling

Christian Mortensen: Finde altid tid, når man har behov for hjælp 

Lis Trane: Man får en god betjening så det er super godt 

Birgitte Greby: 
- Omhyggelig undersøgelse
- Jeg oplever accept/respekt for min tilgang til min hund.
- Jeg bliver ikke presset til alle mulige tilkøb.

Edith Lauersen: Fordi jeg altid kan dele mine tanker og bekymringer når det gælder vores kat. Og vi får altid en god behandling og vejledning.

Vinni Jacobsen: God tone, rar og tryg stemning. Klart dygtige og professionelle. Vi er super godt tilfredse.

Elin Bengtson: Sød, venlige, imødekommende, grundig behandling af både min hund og mig 

Lene Velschow: Altid fantastisk service hos Stenløse Dyreklinik, både dyrlæger og andet personale. Min hund er så glad for at komme derned, og selv operationer er forløbet virkelig skånsomt og omsorgsfuldt fra deres side.

Lene Nilsson: Jeg har haft jer som dyrlæge, siden i overtog klinikken og har været tilfreds med jeres super høje service, hver eneste gang jeg har haft brug for jer.

Ilse Kummerfeldt: Altid venlig og omsorgsfuld behandling

Birgitte Deibjerg: Betina er eminent god til katte! 

Kristina Tornvig: Fordi jeg har 2 stk rotter donis 11 år og walte 2 år , som i virkelig giver jer tid til, det sætter jeg stor pris på

Betina Thygesen: Man får altid gode råd og vejledning. Og bliver altid mødt med smil og venlighed. 

Tina Olssen: fordi i alle er så søde og venlige og rigtigt kompetent og troværdig overfor jeres kunder og dyr

Jens Hofby: Super Service 

Benny Sølz: Faglig dygtighed, imødekommende personale, accept af mig som fagperson og kunde 

Susanne Lorenzen: Altid god og professionel behandling. 

Ketty Hudlebusch: Sød og venlig behandling af vores hund Fie 

Jytte Cipikoff Baggesen: Altid venlige og hjælpsomme, kan altid komme til hvis der opstår et akut problem :)

Joan Rasmussen: Sød og venlig betjening, rigtig god til hunde. 

Jakob Andreassen: Venligt personale. Professionel vurdering af Lunas sundhedstilstand. Rimelig pris på foder.