Vaccination og sundhedseftersyn

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse af din hund og kat. Det er en god investering i dit kæledyrs helbred. Det er som bekendt bedre at forebygge end at helbrede. Mange sygdomme er lettere at behandle, hvis de opdages i tide. Din hund eller kat bliver undersøgt grundigt, idet vi tjekker tænder og mundhule, øjne, ører, pels og hud, knogler og led, lytter på hjerte og lunger samt tjekker lymfeknuder. Dyrets vægt vurderes, og vi snakker om, hvordan dyret har det. 

Hvis der findes tegn på begyndende sygdom findes en løsning på dette.
Oftest får din hund eller kat også en vaccine i forbindelse med sundhedsundersøgelsen. Den bliver skræddersyet til lige netop din hund eller kats behov.

Når dit dyr bliver ældre, tilbyder vi en udvidet seniorundersøgelse med tilbud om blodprøveundersøgelse, urinundersøgelse samt røntgenundersøgelse. Formålet er at fange evt. aldersrelaterede lidelser på et tidligt stadie, således at udviklingen af sygdommen kan forebygges, eller optimal behandling kan igangsættes. Dette vil øge livskvaliteten hos din hund eller kat.

Vi tilbyder en sundhedsordning til din hund eller kat, hvor du kan spare penge på dine dyrlægebesøg. Du kan læse mere om VetPlan

For mere information se vaccination til hund og vaccination til kat

Vaccination af kaniner

Kaniner der lever udendørs eller har kontakt med andre kaniner, kan også blive syge af virussygdommene kaninpest (myxomatose) og kaningulsot (RHD/VHD). Disse sygdomme har været i udbrud i Danmark flere gange i det forløbende år og er årsag til alvorlig sygdom og oftest dødsfald blandt kaniner. Der findes vacciner som kan beskytte din kanin mod disse sygdomme. Kaninen skal vaccineres en gang om året for fortsat at være beskyttet.