Konsultation

Når din hund, kat, gnaver eller fugl bliver syg skal du ringe til klinikken og få en tid til en konsultation. På den måde kan vi give dig den bedste service med minimal ventetid. Akut syge dyr kan altid få hurtig hjælp,- men ring altid først, så finder vi den første ledige tid.

Vi laver altid en grundig undersøgelse af dit dyr. Nogen gange kan diagnosen stilles udfra den kliniske undersøgelse alene, men ofte er det nødvendigt at bruge diverse hjælpemidler for at stille en korrekt diagnose. Dette kan være celleprøver vi undersøger i mikroskop, urinprøver, blodprøver eller røntgenundersøgelser. Nogle gange vil konsultationen føre til en indlæggelse af dyret til en udvidet undersøgelse, hvor vi "låner" dyret et par timer.

Vi tilbyder en sundhedsordning til din hund eller kat, hvor du kan spare penge på dine dyrlægebesøg. Du kan læse mere om Vetplan

Sygebesøg

Efter nærmere aftale tilbyder vi sygebesøg i dyrenes hjem. Dette kan være en god løsning, hvis dyret bliver voldsomt stresset hos dyrlægen eller i forbindelse med en aflivning. Et sygebesøg kræver tid til planlægning hjemmefra og til transport. Derfor er prisen noget højere end for en konsultation på klinikken.