Velkommen til Stenløse Dyreklinik

stenlose-personale

Stenløse dyreklinik er en moderne og veludstyret smådyrsklinik med behandling af høj kvalitet og en god atmosfære. Vi behandler hunde, katte, kaniner/marsvin, fugle og andre mindre husdyr. Ligeledes er vi en tandklinik, som tilbyder tandrensning og tandbehandlinger.

På klinikken vil du møde dyrlægerne Lisbeth og Bettina, de autoriserede veterinærsygeplejersker Camilla og Sabrina samt vores klinikassistenter Cecilie og Kaja. Vi glæder os til at hilse på dig og dit kæledyr her på klinikken.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at tage kontakt pr. telefon, e-mail eller komme forbi til en snak på klinikken. Stenløse Dyreklinik har været en del af VetFamily siden 2015.

VetFamily er en frivillig gruppe af selvejede dyreklinikker og dyrehospitaler, fordelt geografisk over hele Danmark. Fordelen ved fællesskabet er at vi kan styrke vores faglighed

VetFamily dyrlægerne står desuden bag www.netdyredoktor.dk - din dyrlæge på nettet, hvor du kan få adgang til informationer om dit kæledyrs sundhed og sygdom. Du kan læse mere om netdyredoktor samt tilmelde dig nyhedsbrevet her

Klinikken

Vi tilbyder medicinsk og kirurgisk behandling af hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle og andre mindre husdyr.

Læs mere

personale

På klinikken vil du møde dyrlægerne Bettina og Lisbeth, de autoriserede veterinærsygeplejersker Camilla og Sabrina, samt klinikassistenter Cecilie og Kaja.

Læs mere

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre